Sopimusehdot

Kakki verkkosivujen hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja pidämme oikeuden hintamuutoksiin esim. raaka-ainehintojen noususta johtuen.

Maksuehdot ovat postiennakko, ennakkomaksu ja laskutus sopimuksen mukaan.

Toimitusehdot ja hinnat ovat vapaasti varastollamme ( Helsinki).

Mikäli tuotteen hinta on noussut tilauksen lähettämisen jälkeen, myymme tilatut tuotteet tilaushetken hinnalla. Kuitenkin mikäli tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta sen hetkisen hinnan mukaisesti. Selvissä hintavirhetapauksissa ED Scandinavia voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että ostajan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

ED Scandinavia ei myöskään ota vastuuta virheisiin koskien tulostamista, väripoikkeamia, muutoksia kuvissa, teknisiä muutoksia ja muutoksia tuotevalikoimassa. Kaikki kokoa ilmoittavat luvut ovat noin arvioita.

Tuotteilla on vuoden takuu (paitsi Try Me tuoteperheen mausteet) alkaen laskun päivämäärästä.
Tuotteet takuuhuoltoon aina: alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattuna) ja mukana kopio kuitista, lähetteestä tai laskusta.

Emme pääsääntöisesti hoida minkään tuotteen takuukorjausta odottaessa vaan tuotteen takuuhuolto hoidetaan kuluttajasuojalain määrittelemässä kohtuullisessa ajassa. Takuuhuollon viivästyessä pyrimme järjestämään asiakkaalla lainatuotteen korvauksetta.

Kaikki kuvamme sivuilla on suojattu tekijänoikeuksilla. Sivuilla olevien kuvien ja tekstin käyttö kolmannen osapuolen markkinointi- ja hinnoittelutarkoitukseen on ankarasti kielletty ilman asianomaisten lupaa.

 

  

 


ED Scandinavia Oy Ltd. - Kuortaneenkatu 3 A, 00520 Helsinki, Finland
Tel: +358 40 546 3388 - email: myyntiat.gifed.fi